Algemene voorwaarden

 1. Bij het maken van een afspraak wordt er naar je telefoonnummer en/of e-mailadres gevraagd.
 2. Voorafgaand aan de eerste behandeling wordt er door mij gevraagd naar bijzonderheden. Op basis hiervan kan de behandeling op een verantwoordelijke en veilige manier gegeven worden.
 3. Bij wijzigingen in de situatie van de cliënt is hij/zij zelfverantwoordelijk om dit aan mij door te geven.
 4. Alle informatie die je tijdens de behandeling aan mij vertelt, wordt vertrouwelijk behandeld. Zonder jouw schriftelijke toestemming worden deze nooit aan derden verstrekt.
 5. Bij Relax-Zen worden geen medische diagnoses gesteld. Bij twijfel kan ik afzien van een behandeling en wordt u doorverwezen naar de huisarts of specialist.
 6. Bij koorts, griep en steenpuisten (waar dan ook op het lichaam), mag er absoluut niet gemasseerd worden. Bij acute blessures, hoge bloeddruk en ziektes is het raadzaam eerst advies te vragen aan jouw arts, voordat je een afspraak maakt.
 7. Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Geannuleerde of vergeten afspraken binnen deze termijn worden voor 50% in rekening gebracht.
 8. Betaling geschiedt direct na de behandeling en vindt bij voorkeur plaats via de mobiel bankieren app of een betaalverzoek. Ook kan er contant afgerekend worden.
 9. Een cadeaubon is inwisselbaar voor de behandeling die op de cadeaubon vermeld staat.
 10. Relax-Zen is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal en/of verlies van persoonlijke bezittingen van de cliënt.
 11. Erotische en/of seksuele massages maken geen deel uit van de behandelingen die Relax-Zen aanbiedt. Cliënten die hier wel op inspelen worden meteen verzocht de praktijk te verlaten en zijn niet meer welkom.
 12. Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaar je tevens dat je Relax-Zen niet aansprakelijk zal stellen voor bij- en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg kunnen zijn van een behandeling die aan jou gegeven is.
 13. Alle foto’s behoren tot Relax-Zen, gebruik maken van de foto’s is niet toegestaan.
 14. Relax-Zen kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor een miskraam.

 

Massage katwijk massage katwijk massage katwijk massage katwijk massage katwijk massage katwijk Massage katwijk massage kat