Ayurvedische massage

Ayurvedische massages zijn zowel therapeutisch als heerlijk ontspannend. Het doel bij deze massage is om de balans te verbeteren tussen lichaam en geest. Hiervoor maak ik gebruik van warme natuurlijke Ayurvedische kruidenolie en de Ayurvedische massage technieken. Een Ayurvedische olie massage versterkt preventief het immuunsysteem. Het zorgt voor harmonie en volledige ontspanning in de drukte van de dag. Een echte weldaad voor lichaam en geest. Ook draagt de Ayurvedische massage onder andere bij aan:

Praktijk_RELAX_ZEN_Katwijk_Bollenstreek Het bestrijden van stress, vermoeid en slapeloosheid.

Praktijk_RELAX_ZEN_Katwijk_Bollenstreek Verlichting van de spierspanning.

Praktijk_RELAX_ZEN_Katwijk_Bollenstreek Het activeren van de bloedsomloop en het lymfesysteem.

Praktijk_RELAX_ZEN_Katwijk_Bollenstreek De bewustwording van het lichaam.

Ayurveda betekent inzicht in het leven. Ayurveda legt veel nadruk op een natuurlijke en gezonde balans in ieders leven. Tijdens de massage wordt er gebruik gemaakt van warme krachtige kruidenolie. Deze kruidenolie voeden de weefsels, werken ontgiftend en kalmeren de geest. Ook blijft hierdoor de huid gezond, veerkrachtig en jong. De massage zorgt ervoor dat je meer in je lichaam komt in plaats van in je hoofd. Vandaar ook de balans van lichaam en geest vinden.

 

Tijdelijk een nieuwe cliënten stop voor de massagebehandelingen, met uitzondering van de LPG Endermologie. Online zijn daarom alleen online boeking mogelijkheid voor bestaande cliënten die via de email in het systeem staan.

Alleen nieuwe mensen die LPG Endermologie behandelingen willen. Kunnen via whatsapp of mail contact met mij opnemen.

Nieuwe cliënten: 

– Lpg Endermologie

Kunnen contact opnemen via whatsapp of mail

Bestaande cliënten:

– Kunnen alle behandelingen boeken.

Kunnen zelf online inboeken of contact opnemen via whatsapp of mail.