Bindweefselmassage/LPG endermologie

”Bindweefselmassage is de sportschool voor de huid. Eén keer trainen zet ook geen zoden aan de dijk”

 

Lpg endermologie een intensieve bindweefselmassage

Lpg endermologie kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. Van medisch tot cosmetisch. Het apparaat werkt met zuigkracht en daarnaast heeft de behandelkop een roller en een klepje, wat voor de massagebeweging zorgt. De combinatie van de zuigkracht en de massagebewegingen zorgen voor afvoer van vocht en afvalstoffen. Tevens worden de structuur van de huid en onderliggende weefsel verbeterd. Het wordt soepeler en stimuleert de collageen en elastine wat zorgt voor vernieuwing en versteviging. Deze vorm van bindweefselmassage is speciaal ontwikkeld om de huid opnieuw te activeren, op een natuurlijke en pijnloze manier.

Waarvoor kan het ingezet worden?

Praktijk_RELAX_ZEN_Katwijk_Bollenstreek Cellulite

Praktijk_RELAX_ZEN_Katwijk_Bollenstreek Vastzittende vetophoping

Praktijk_RELAX_ZEN_Katwijk_Bollenstreek Verouderde huid

Praktijk_RELAX_ZEN_Katwijk_Bollenstreek Verslapte huid

Praktijk_RELAX_ZEN_Katwijk_Bollenstreek Vocht vasthouden

Praktijk_RELAX_ZEN_Katwijk_Bollenstreek Littekens

Praktijk_RELAX_ZEN_Katwijk_Bollenstreek Bloedcirculatie

Praktijk_RELAX_ZEN_Katwijk_Bollenstreek Rimpels

Praktijk_RELAX_ZEN_Katwijk_Bollenstreek Voor, tijdens en na de zwangerschap

 

Hoe verloopt een behandeling?

Lpg endermologie heeft diverse behandelkoppen, geschikt voor verschillende aandoeningen en lichaamsdelen

  • Met behulp van een behandelkop wordt een huidplooi opgepakt en uitgerold.
  • Hierdoor ontstaat een massage die onder meer de bloedsomloop en lymfevaten stimuleert en zo de aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen bevordert.
  • De behandeling doet geen pijn.
  • Bij lichaamsendermologie is het dragen van endermowear LPG (bodysuit), dat een betere geleiding van de behandelkop mogelijk maakt, geadviseerd. Dit is een bodysuit dat het gehele lichaam bedekt. Voor gezichtsendermologie zijn er twee koppen, lift 20 (behandeling van het gezicht, de hals, het decolleté en de buste) en lift 10 (behandeling van de oogcontour, lipcontour en de handen). Deze koppen zijn voor u persoonlijk en garandeert een perfecte hygiëne tijdens uw sessies voor gezichtsendermologie.

Een behandeling duurt gemiddeld 20 tot 40 minuten, afhankelijk van welke gebieden u behandeld wilt hebben. Voor het beste resultaat wordt een kuurvorm geadviseerd, deze bestaat meestal uit 12 behandelingen. Uiteraard hangt dit af van uw huidconditie en het doel dat u voor ogen heeft. De eerste weken wordt er 2x per week behandeld, na deze intensieve start wordt het aantal behandelingen langzaam afgebouwd. Tevens is het aan te raden na de kuur 1 keer per maand een onderhoudsbeurt te doen, om resultaten te behouden.

Let erop dat iedereen anders kan reageren, voor de een is 8 behandelingen genoeg voor het gewenste resultaat, voor de ander 20 behandelingen. Dit valt vooraf niet goed te zeggen, omdat het met genen, leeftijd en hormoonhuishouding te maken heeft.

 

Wat kunt u zelf doen ter bevordering van de endermologie behandeling?

Deze methode dient gecombineerd te worden met een goede algehele lichaamsverzorging, waarbij gelet wordt op voeding en beweging.

Hoewel de behandeling bij cellulitis ook werkt zonder dieet en beweging, zijn dit toch voorwaarden voor een gezonde leefstijl. U wordt gevraagd om blijvend veel water te drinken teneinde een goede stofwisseling in stand te houden.

Uw leefstijl, maar ook de persoonlijke hormoonhuishouding speelt een belangrijke rol bij het in standhouden van de resultaten.

 

Bij Relax-Zen massagetherapie werk ik met de officiële apparatuur van LPG, deze fabrikant gebruikt al 30 jaar over de hele wereld innovatieve oplossingen voor een stevige en jonge huid. Ik heb intensieve trainingen gevolgd om endermologie veilig toe te passen met maximaal resultaat.

 

Wilt u meer informatie hierover, kunt u naar https://www.endermologie.com/nl/gaan.

 

Tijdelijk een nieuwe cliënten stop voor de massagebehandelingen, met uitzondering van de LPG Endermologie. Online zijn daarom alleen online boeking mogelijkheid voor bestaande cliënten die via de email in het systeem staan.

Alleen nieuwe mensen die LPG Endermologie behandelingen willen. Kunnen via whatsapp of mail contact met mij opnemen.

Nieuwe cliënten: 

– LPG Endermologie

Kunnen contact opnemen via whatsapp of mail

Bestaande cliënten:

– Kunnen alle behandelingen boeken.

Kunnen zelf online inboeken of contact opnemen via whatsapp of mail.