Relax-Zen sport massage

De relax-zen massage (sportmassage) bestaat uit een combinatie van ontspanning en klachtgerichtheid. Bij de relax-zen massage vraag ik eerst of u ergens last van heeft. Tijdens de massage voel ik aan waar blokkades zitten. Ik pas de massage toe op u als individu, er is geen vaste volgorde, maar kijk waar u als klant behoefte aan heeft.

Ik probeer tijdens de relax-zen massage mensen te laten ontspannen en fijn te laten voelen in hun eigen lichaam. En richt mij op het oplossen van pijnlijke blokkades. Om dit te kunnen bereiken kijk ik naar het gehele lichaam en richt ik me niet alleen op de pijnlijke plek, met als doel te herleiden welke spieren de klachten geven. Met die kennis kan ik als masseur beter helpen het lichaam te laten relaxen, zowel body als in mind.

 

Boek hier uw afspraak! [/su_button

Tijdelijk een nieuwe cliënten stop voor de massagebehandelingen, met uitzondering van de LPG Endermologie. Online zijn daarom alleen online boeking mogelijkheid voor bestaande cliënten die via de email in het systeem staan.

Alleen nieuwe mensen die LPG Endermologie behandelingen willen. Kunnen via whatsapp of mail contact met mij opnemen.

Nieuwe cliënten: 

– LPG Endermologie

Kunnen contact opnemen via whatsapp of mail

Bestaande cliënten:

– Kunnen alle behandelingen boeken.

Kunnen zelf online inboeken of contact opnemen via whatsapp of mail.