Zwangerschapsmassage

Gefeliciteerd, je bent zwanger!

Een zwangerschap is een unieke tijd. Een tijd waarin veel verandert in je lichaam. Dit kan zorgen voor zowel lichamelijke als emotionele ongemakken. De veranderingen zorgen er soms voor dat je sneller moe bent, last kunt krijgen van je nek, rug en bekken, vocht vast kunt gaan houden en slecht kan slapen. Met of zonder klachten zorgt een massage voor een heerlijke ontspanning en verlichting.

Effecten van een zwangerschapsmassage:

Praktijk_RELAX_ZEN_Katwijk_Bollenstreek Verlicht klachten tijdens de zwangerschap.

Praktijk_RELAX_ZEN_Katwijk_Bollenstreek Vermindert geestelijke en emotionele spanning.

Praktijk_RELAX_ZEN_Katwijk_Bollenstreek Vermindert de aanmaak van stresshormonen.

Praktijk_RELAX_ZEN_Katwijk_Bollenstreek Maakt de spieren soepeler.

Praktijk_RELAX_ZEN_Katwijk_Bollenstreek Zorg voor minder nek, rug en bekkenpijn.

Praktijk_RELAX_ZEN_Katwijk_Bollenstreek De ademhaling wordt dieper en het hoofd komt helemaal tot rust.

Baby’s in de buik pikken de stemming van hun moeder op. De gelukzalige stofjes die je tijdens en nog lang na de massage aanmaakt, komen via de placenta bij je baby terecht. Bovendien voelt je baby aan jouw lichaam en hartslag dat jij ontspant, waardoor de baby ook ontspant. Vaak worden baby’s tijdens de massage bewegelijk. Dat komt doordat de ademhaling dieper wordt en er meer zuurstofrijk bloed naar je baby gaat.

Een zwangerschapsmassage is iets anders dan een gewone massage. Zo wordt beduidend minder diep gemasseerd. Diep masseren betekend dat de kans op reactie en daarmee de kans op te vroeg geboorte kan vergroten. Ook kunnen bij te diepe massages net iets te veel afvalstoffen vrij komen. Het is nooit bewezen dat een massage in het eerste trimester tot een miskraam kan leiden, op jouw eigen verantwoordelijkheid kan er een heerlijke massage gegeven worden.Bij de zwangerschapsmassage wordt er een speciale massage olie gebruikt. Voor de zwangerschapsmassage ben ik in bezit van een zwangerschapskussen, waardoor je op je buik kunt liggen. Dit is een fijne en unieke ervaring.

Het is echt een moment voor jullie twee!

Deze massage is ook aan huis te boeken, tevens in de kraamtijd voor jou en je partner. Zie relaxed at home.

 

Boek hier uw afspraak! [/su_button

Tijdelijk een nieuwe cliënten stop voor de massagebehandelingen, met uitzondering van de LPG Endermologie. Online zijn daarom alleen online boeking mogelijkheid voor bestaande cliënten die via de email in het systeem staan.

Alleen nieuwe mensen die LPG Endermologie behandelingen willen. Kunnen via whatsapp of mail contact met mij opnemen.

Nieuwe cliënten: 

– LPG Endermologie

Kunnen contact opnemen via whatsapp of mail

Bestaande cliënten:

– Kunnen alle behandelingen boeken.

Kunnen zelf online inboeken of contact opnemen via whatsapp of mail.